La veu de la CUP, al ple de dilluns

La CUP de Martorell farà ús de l'espai de participació ciutadana del ple municipal per a portar inquietuds i propostes a l'equip de govern. El patrimoni municipal, les infraestructures i els drets socials dels veïns i veïnes; seran els eixos de les preguntes de la CUP.

Davant del mal estat de conservació de la Torre de Santa Llúcia, que ha perdut una part de la teulada de la façana principal de l'edifici, la CUP preguntarà a l'equip de govern si té previstes intervencions per a preservar-la i mantenir-la, i quines són.

Pel que fa a infraestructures municipals, la CUP plantejaràq la problemàtica del soroll que pateixen els veïns del tram final del carrer Montserrat, tot i proposant la instal·lació  d'unes bandes o plafons de protecció del soroll causat pels trens que circulen per la zona.

Finalment, la CUP vol donar rellevància al ple municipal aspectes que afecten directament la qualitat de vida i els drets socials dels veïns i veïnes de Martorell. Un desnonament recent al municipi i la taxa d'atur excepcionalment alta de Martorell, fan que les polítiques socials siguin més necessàries que mai. Davant d'aquesta situació, la CUP preguntarà quines accions estan previstes des de l'ajuntament per a evitar més desnonaments i per a frenar el creixement de l'atur.