Notícies de Martorell

El passat dijous, 12 de juny, Amadeu Casellas va relatar l’experiència del pas per les presons de l’Estat, marcats per constants tortures, trasllats i canvis de règim penitenciari, entre altres mesures del sistema; però sobretot per una incansable i compromesa lluita per la millora dels drets de les preses.
El proper dijous, 12 de juny a les 20 h, tindrà lloc al local de l'AVV El Pla de Martorell (Plaça 11 de Setembre) la presentació del llibre 'Un reflejo de la sociedad. Crónicas de una experiencia en las cárceles de la democracia' a càrrec del seu autor, Amadeu Casellas.
El passat 29 de març, l'Esquerra Independentista de Martorell (EIM) –integrada pel Centre Social 'La Vila', la Candidatura d'Unitat Popular i Endavant- va celebrar una nova edició de la ja tradicional calçotada, a la plaça Onze de Setembre.
El proper dissabte, 29 de març, l'EI martorellenca organitza a la Plaça Onze de Setembre una trobada amena que comptarà amb una xerrada, una mostra de cultura popular, un dinar de germanor i un concert.
En el marc dels actes organitzats amb motiu del dia de les dones treballadores, aquest dijous, 6 de març, ha tingut lloc al Complex Educatiu Torrent de Llops una xerrada sobre la proposta de reforma de la llei de l'avortament en la qual, partint d'un anàlisi històric de la legislació al respecte, s'han pogut conèixer les xarxes d'autoorganització feminista que s'han creat per a fer-hi front.
Des de les assemblees de la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell i del Centre Social La Vila, al voltant del dia 8 de març, es duran a terme una xerrada sobre la reforma de la llei de l'avortament i un taller sobre micromasclismes.
Dins la campanya 'El transport públic a preu d'or no és transport públic', el passat dijous va tenir lloc una xerrada informativa a través de la qual es va donar a conèixer què s'amaga darrere l'augment que durant els darrers anys ha patit el sistema tarifari d'aquests serveis.
El proper dijous 13 de febrer, dins la campanya 'El transport públic a preu d'or no és transport públic', la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell organitza la xerrada sota el mateix lema a les 19 h a l'Associació de Veïns i Veïnes 'El Pla'.
Aquest divendres 22 de novembre, nova xerrada dins la campanya 'Independència per canviar-ho tot' a Martorell. La xerrada tindrà lloc a dos quarts de vuit de la tarda al Complex Educatiu del Torrent de Llops.
La diputada de la CUP-AE Isabel Vallet i l'impulsor de la campanya Abel Caldera defensen la campanya.

Pàgines