La Candidatura d’Unitat Popular participarà al ple del mes de novembre

El proper dilluns 21 de novembre a les 20h tindrà lloc el ple ordinari del mes de novembre. La Candidatura d’Unitat Popular de Martorell hi serà present, tot formulant precs i preguntes sobre la manca de transparència informativa del consistori i la protecció del riu Anoia i la seva Horta. La CUP de Martorell també interpel·larà l’equip de govern sobre la deixadesa d’algunes infraestructures i respecte a l’estancament de la restauració i la manca d’informació sobre la gestió de l’Ateneu.

Una de les línies de treball que la CUP de Martorell segueix duent a terme aquesta legislatura és la presència als plens presentant mocions, precs i preguntes, formulades a partir de temàtiques d’actualitat, i desenvolupant el programa electoral i els eixos ideològics.

En el proper ple, la CUP vol plantejar a l'equip de govern la dificultat d'accés a la informació local, tot formulant un prec demanant que l’Ajuntament utilitzi l’espai web per informar de modificacions de projectes, preses de decisions i per a agilitzar tràmits administratius via internet.

Entorn d'un dels eixos de programa de la CUP, com és la protecció de l’Horta de la Vila, es preguntarà quines són les garanties que la urbanització de l’horta no es dugui a terme i que es respectin les normatives vigents, com ara les dues directives europees.

Finalment, pel que fa a l'estat d'algunes infraestructures locals, la CUP preguntarà sobre l'estat de les escales mecàniques del carrer Montserrat i respecte la calendarització té l'Ajuntament per a l'obertura de l'Ateneu per al veïnat, així com quin serà el seu pla d'usos.